A Prianto-ról

Vállalat

A Prianto GmbH vállalatot 2009-ben alapította William Geens és Oliver Roth; a vállalat azóta a nagyvállalati (enterprise) szoftvermegoldásokra specializált disztribútorok élvonalába tartozik Németországban.

2011 óta a Prianto Nagy-Britanniában, Ausztriában és Svájcban is jelen van, 2012-ben belépett a Benelux-államok piacára, 2014-ben Lengyelországban, 2016-ban pedig az Egyesült Államokban és Franciaországban alapított leányvállalatot. 2017-ben fiókvállalatokat nyitott Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában valamint az Adria-menti országokban.

Magyarországi csapatunk 19 szakértőből áll, lefedve a Kelet-Európai piacot is. Csapatunk professzionális hozzáállása és támogatása kereskedelmi, műszaki, üzleti és marketing területen áll partnereink és ügyfeleink rendelkezésére. 

Vállalatunk filozófiájának alappillére a tökéletes szakkereskedelmi bizalom, felhasználóinkat (ügyfeleinket) kizárólag kvalifikált, mély szakmai tudással rendelkező szakértői viszonteladói hálózaton keresztül szolgáljuk ki (VAR-ok, rendszerházak, IT integrátorok, szakkereskedők, IT szolgáltatók. rendszerintegrátorok stb.). Kizárólag viszonteladói partnereinket keresztül értékesítjük gyártói partnereink megoldásait, szolgáltatásait.

Célunk a hosszútávú, bizalomteljes és sikeres üzleti kapcsolatok kiépítése az IT világ meghatározó viszonteladóival és szereplőivel, rendszerházakkal és nemzetközi szoftvergyártókkal. Ehhez kedvező, valamint versenyképes árfekvésű, illetve innovatív, piacvezető szoftvermegoldásokat nyújtunk, gyors teljesítést biztosítunk a szoftverlicencek beszerzésekor és szállítása során, továbbá hatékony "Go-To-Market" stratégiákkal támogatjuk partnereinket.

Miért válassza a Prianto-t?

Gyors, rugalmas és megbízható

Mottónk a "Yes, we can", munkavégzésünkre a rugalmasság, bürokráciamentesség és gyorsaság jellemző.

Nemzetközi értékesítési hálózat

A Prianto több mint tíz nemzetközi helyszínen biztosít komplikációktól mentes, innovatív nagyvállalati szoftverértékesítést.

Tapasztalt szakértői csapat 

Magasan képzett és segítőkész munkatársaink tökéletesen kiismerik magukat az értékesítési folyamatokban. Ügyfeleink kiemelt figyelemben részesülnek!

Technológiákat átölelő Enterprise Software (Nagyvállalati) megoldások.

A jövő megoldásai, mint a virtualizáció, tárolás és adatbiztonság vállalatunk által elérhető közelségbe kerülnek.

Új üzleti lehetőségek generálása

Segítünk partnereinknek a jövedelmező üzleti lehetőségek megtalálásában: tökéletesen testreszabott megoldások minden vállalati cél és üzleti modell esetében.

Prianto Csoport

Küldetésünknek tekintjük, hogy a legmodernebb technológiáknak világszintű platformot, és még jobb elérhetést biztosítsunk. Vállalatunk már a kezdetektől fogva szoros partneri kapcsolatokat kötött a legnagyobb globális IT-piacokon, és helyi, speciális know-how-t képviselő értékesítési központokat alapított. Tudjon meg itt többet globális hálózatunkról: 

 

Prianto Csoport

Menedzsment

William Geens

A müncheni LMU-n végzett üzleti tanulmányait követően William Geens négy évig Management Consultant pozícióban dolgozott egy vezető tanácsadói vállalatnál Németországban és az Egyesült Államokban. Ezt követően a Raab Karcher AG vállalatnál, a VEBA AG leányvállalatánál dolgozott vállalati fejlesztési vezetőként. Tevékenysége keretén belül Németországban, az Egyesült Államokban, Japánban és Kelet-Európában bonyolított le projekteket. Következő állomásán, a Raab Karcher Elektronik GmbH vállalatnál William Geens két éven belül felépített egy 50 munkatársat foglalkoztató, 60 millió euró forgalmat meghaladó Value Distribution üzletágat, összesen öt kirendeltséggel. Ezt követően az Actebis vállalathoz, egy piacvezető Broadline Distributor vállalathoz lépett át vezető termékmenedzseri pozícióba. A későbbiekben a teljes Németországra kiterjedő üzletvezetésért felelt. William Geens az IT disztribútori piacon szerzett tapasztalatait tovább bővítette; előbb a TAROX AG vezetőségében, majd Produktmarketing és Marketing vezetői pozícióban a Tech Data vállalatnál, valamint üzletvezetőként a DNS Deutschland (Arrow) vállalatnál. 2009-ben Oliver Roth-tal közösen megalapította a Prianto GmbH vállalatot.

Oliver Roth

Gazdálkodástudományi tanulmányait a würzburgi Julius-Maximilians Egyetemen végezte. Tanulmányai sikeres befejezését követően a BTB vállalatnál dolgozott Leinfelden-Echterdingen helységben. A szoftver- és tanácsadói vállalatnál a feladatai közé a vállalati szoftvermegoldások a marketing és (projekt-)értékesítés tartozott. Ezt követően az Avnet Technology Solutions terjesztő vállalatnál dolgozott Key Account Manager pozícióban az IBM Software területen. Karrierje további állomásait a Bell Micro és DNS (mai nevén Arrow ECS) képezték. Oliver Roth ezeknél a vállalatoknál szoftvermegoldások értékesítése és termékmarketingje területén töltött be csoportvezetői pozíciót. 2009 elején elhatározta, hogy részvényesként belép a Prianto GmbH üzletvezetésébe.

Prianto Csoport története

Kattints a részletekért:

 

A Prianto Németországtól a Prianto Csoportig

A Prianto Csoport alapítói egy összefonódott közös történetnek a szereplői, amelyben jó eredményeket érnek el.

Együtt törekszünk a jövőre fókuszáló, élvonalbeli szoftvermegoldások és technológiák megismertésére világszinten.

 

Olvassa el, hogyan fejlődött a Prianto GmbH Germany:

• A Prianto UK alapítása előtt Yuri Pasea vezérigazgató bejelentette, hogy egy évig tartó szombatnapot tart. Pontosan 365 nappal később hívták, hogy megkérdezzék, mikor kezdi el a cég alapítását!

• Yuri volt, aki átadta a labdát Rafal Goszyk, Lengyelország helyi értékesítési vezetőjének. Korábban ők már dolgoztak együtt.

• A Prianto Benelux alapítói, Rashied és a Carina, a Prianto nélkül kezdték el a disztribúciós cégüket, de Yuri-tól kaptak egy hívást, majd William és Oliver-el folytatott beszélgetés után (amely asztalokon táncolva végződött) csatlakoztak a Prianto klánhoz.

• A Prianto USA alapítói, Fred Green és Tom Zorn nyugdíjasok voltak. Azonban az alapító láz ismét megragadta őket, amikor meghallották a Prianto tervét, hogy az USA-ba terjeszkednek, és soha nem néztek vissza!

Top