Rövid profil

A Flexera Software segítségével az alkalmazásfejlesztők és a nagyvállalatok javíthatják az alkalmazás kihasználtságát és biztonságát, ezáltal növelhető a szoftver járulékos értéke. A szoftverlicenszelési, a licenszmegfelelési, a kiberbiztonsági és telepítési megoldások alapvető fontosságúak annak biztosításához, hogy a szoftverlicenszelés mindig megfelelő legyen, illetve lehetőséget teremtenek az optimális szoftverbefektetésre, valamint időtálló vállalkozás fenntartására a kockázatok és a folyamatosan változó technológiák által okozott költségek ellenére is. A Flexera Software több mint 25 éve piacvezető, és 80 000-nél is több ügyfél fordul a vállalathoz megbízható és neutrális tudásáért és szakértelméért, illetve automatizált és intelligens termékeiért. 

Elérhetőség


  +36 1 769 6371

oliver.urzica(at)prianto.com

AdminStudio

Az AdminStudio a vállalati IT csapatok számára összetett alkalmazáscsomag-összeállító eszközöket biztosít. Segítségével hatékonyan elő tudják készíteni a megbízható alkalmazáscsomagokat a szoftverfejlesztéshez, automatikus MSI csomagok, illetve testreszabási, tesztelési és jelentéskészítési képességek átfogó készletével. Benchmark-tesztek bizonyítják, hogy az alkalmazáselőkészítés idejét akár 70%-kal csökkenti. Az AdminStudio szoftveralkalmazás-kezelő gondoskodást nem igénylő csomagokat biztosít a vezető szoftverfejlesztő eszközök biztosítása érdekében.

Az informatikai szakembereknek mindig alkalmazkodniuk kell a változásokhoz, de a mai digitális világban egyre fontosabb az is, hogy az alkalmazások is mindig naprakészek legyenek, és telepíthetők legyenek tetszőleges környezetben, Az AdminStudio automatizálja az alkalmazáselőkészítést a megbízható vállalati alkalmazások rögzítéséhez és összecsomagolásához az App Portal folyamatos és előre látható fejlesztése, valamint vezető szoftverfejlesztő eszközök biztosítása érdekében.


  • Szolgáltatásminőség javítása és a szolgáltatás átadás modernizálása
  • Kockázat csökkentése és az új technológiák gyorsabb alkalmazása
  • Hatékonyság javítása központi alkalmazáslerakat alkalmazásával
  • Szoros integráció a vezető szoftverfejlesztő eszközökkel
  • A teljes eszközéletciklus megbízható kezelése

App Portal

Az App Portal kikényszeríti, hogy a szoftverlicencek mindig rendben legyenek és szabályozza a szoftverfejlesztést, miközben növeli az alkalmazottak elégedettségét és javítja az alkalmazásszolgáltatás-kiadás hatékonyságát. A vállalati alkalmazásáruház biztosítja a szoftverlicencek rendelkezésre állásának ellenőrzését, ezáltal a szoftverkérések szabályszerűen jóváhagyhatók, a nem használt licencek pedig visszavehetők.   

Az App Portal egy univerzális vállalati alkalmazásáruház asztali, mobil és felhős alkalmazásokhoz, amely lehetővé teszi, hogy ezt az IT csapat tartsa kezében a kontrollt, így biztosítható a licenckezelési megállapodások, a termékhasználati jogosultságok, valamint a vállalati irányelvek betartása, és ezáltal csökkenthető a vállalat szoftverköltsége és maximalizálható a szoftverek kihasználtsága. Az App Portal a jóváhagyott és jogosult szoftverek terjesztésének szabályozására vonatkozó, valamint a munkaterületen lévő jóváhagyott alkalmazások elérésére vonatkozó, fogyasztó központú felhasználói elvárásoknak megfelelő igényt hivatott kiszolgálni. Az egyszeri szoftverkérések automatizálása, valamint az önkiszolgáló operációs rendszer fejlesztések engedélyezése időt spórolnak meg az IT csapat számára. 

Software Vulnerability Manager - Sérülékenység-menedzsment

A Software Vulnerability Manager segítségével az IT biztonsági és üzemeltetési szakemberek folyamatosan nyomon követhetik, azonosíthatják és kijavíthatják a sebezhető alkalmazásokat – mielőtt ennek kihasználása költséges rendszersérüléshez vezetne. Ez lehetővé teszi a SecOps innovációkat a Secunia Research által nyújtott verified intelligence, rendszeres időközönkénti sebezhetőségi tanácsadás, valamint pontos felmérés és biztonsági javítások biztosításával, mindezt egyetlen konzolon.    

SVM Platform: RESEARCH + ASSESSMENT + PATCHING

SecOps for Vulnerability Management

Integrating security processes and policies with software acquisition, development, administration and operations’ practices to reduce vulnerabilities and mitigate exposures, before the likelihood of exploitation increases.

Intelligence by Secunia Research@Flexera

Secunia Research is a research team with globally recognized expertise in discovering, verifying, testing, validating and documenting vulnerabilities on tens of thousands of applications and systems. Our experts work under strict ethical guidelines and collaborate with the research community and software producers to guarantee the quality of the vulnerability information they document. They manage and maintain Flexera’s proprietary vulnerability database – one of the largest in the industry – containing records for vulnerabilities since 2003. They publish advisories, and create signatures and packages –vulnerability intelligence – which power Software Vulnerability Manager.

További információ


Termékek
 Videó
 contact(at)prianto.huTop