A SealPath & Prianto együttműködés a SealPath adatközpontú megoldásának terjesztése érdekében Közép-Kelet-Európában

A SealPath, az adatközpontú biztonsági megoldások vezető szolgáltatója, és a Prianto GmbH, kiberbiztonsági szakdisztribútordisztribúciós megállpaodást jelentett be a kelet-közép-európai piacokra vonatkozóan. A Prianto GmbH portfóliójában Európa-szerte több mint 40 innovatív biztonsági megoldás található, mint például a One Identity, a Quest Software, a Micro Focus, a Runecast és az Acunetix, így jelen megállapodással a SealPath adatközpontú védelmi eszköze a Prianto értékesítési csatornájában kínált megoldások részévé válik.

Az EMEA regionális disztribútor Prianto szakképzett és tapasztalt csapata révén hoz új  generációs technológiákat és megoldásokat a piacra. A vállalat lehetőségek generálására összpontosító disztribúciós modellje garantálja a bevételi és értékesítési célok teljesítését. A Prianto GmbH a rendszerintegrátorok és viszonteladók integrált csatornáján keresztül támogatja a SealPath belépését a balkáni országokba (Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Románia, Montenegró, Koszovó, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Macedónia) és a magyar piacra.

Luis Angel del Valle, a SealPath vezérigazgatója elmondta: „Ez a megállapodás segíti a SealPath-t a leginkább felhasználóbarát adatbiztonsági megoldás balkáni országokba és a magyar piacara történő bevezetésében. A Prianto a megfelelő partner arra, hogy a SealPath megoldását erre a paicra szállítsa.

Olivér Urzica, a Prianto CEE értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „Nagyon lelkesek vagyunk, hogy portfóliónkban bekerül a SealPath, ezzel az innovatív technológiával további megerősített védelemréteget tudunk nyújtani partnereinknek és ügyfeleinknek iparágtól függetlenül.

Ez az üzlet a már több mint 20 országban jelen lévő SealPath nemzetközi terjeszkedési stratégiáját is erősíti. A balkáni országok és a Magyarország kiberbiztonsági piacai egyre növekvő tendenciát mutatnak Európán belül, így vonzó lehetőség nyílt ezen a területen a Prianto és a SealPath számára referenciaértékű jelenlét kialakítására a vállalatok érzékeny adatainak  védelme terén.

 

 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, demót szeretne a Netsparker megoldásaival kapcsolatban, keressen minket, a Prianto-t telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

Amennyiben szeretné naprakészen tartani ismereteit az elérhető legújabb technológiák, megoldások terén, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

 

Prianto - A SealPath megoldások értéknövelt diszribútora

 

Top