iOS támogatás a TeamViewer-hez

A biztonságos távoli együttműködést és hozzáférést lehetővé tevő vezető szoftvergyártó, a TeamViewer bejelentette, hogy az összes Apple iOS 11-es mobileszköz alkalmas lesz a képernyő megosztására.

Az üzleti világban használt mobileszközök száma exponenciálisan növekedett az elmúlt évtizedben, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog. Számos vállalat úgy látja, hogy a mobileszközök támogatása általános informatikai stratégiájának legfontosabb eleme.

A TeamViewer-nek köszönhetően az iparág első kiemelkedő iOS képernyő megosztó alkalmazása preview-ként elérhető a felhasználók számára.

“A TeamViewer büszke az ipari innovátor mivoltára és arra, hogy olyan támogatást és együttműködést fejlesztő szoftvert alkotott, amire egyre nagyobb igény jelentkezik a kkv-k és a nagyvállalatok részéről” - mondta Andreas König, a TeamViewer CEO-ja. 

“Az iOS képernyő megosztási lehetőségek hozzáadásával eltávolítjuk a fejlett on-line együttműködés maradék akadályait is, azáltal hogy egységesítjük a platformokat az osztályok és a globlális irodák között, kibővítjük a lehetőségeiket a produktivitásuk fokozására, kommunikációjuk hatékonyabbá tételére és az egymás közötti együttműködésre."

Az okostelefon szektorban az Apple termékek dominanciájának köszönhetően az iOS alapú képernyőmegosztás elérhetővé tétele az egyik leggyakoribb felhasználói kérés volt. Ez a lehetőség azok számára lesz hasznos, akik iPhone-t és iPad-ot használó ügyfelek számára szoktak távoli támogatást nyújtani, valamint olyan felhasználók számára is, akiknek támogatásra lenne szükségük az iOS platformon. 

További információ: https://www.teamviewer.com/en/download/ios/ 

https://www.teamviewer.com/en/features/ios-screen-sharing/ 

Top