Megérkezett a TeamViewer 13 Beta

A TeamViewer 13 az elérhető legerősebb biztonságos és sokoldalú távtámogatási, távelérési, valamint online együttműködési eszköz.

A TeamViewer operációs rendszerek széles körén futtatható a legmodernebbektől – amilyen például a Windows 10, a macOS Sierra, az iOS 11, az Android 8 Oreo és a Chrome OS – a régebbiekig – lásd Windows XP, OS X 10.8.

 

Fontosabb Új funkciók és megoldások: 

iOS képernyőmegosztás

Tapasztalja meg az első és egyetlen iOS képernyőmegosztásos távoli támogatási megoldást. Informatikai szakemberei mostantól valós időben nézhetnek bele távoli iPhone és iPad készülékek képernyőibe.

Az iOS-eszközök távoli támogatása sokkal hatékonyabb lett, ami a végfelhasználói élmény javulását jelenti, hiszen a szakember gyorsabb és jóval pontosabb hibaelhárítást végezhet.

 

Motorola eszközök támogatása

Bővítse informatikai szolgáltatása lefedettségét Motorola eszközökhöz teljes mobil távoli vezérlés támogatásával. Gondoskodjon róla, hogy műszaki támogatásának szolgáltatási szintje és folyamatai konzisztensek legyenek a különböző platformokon.

A TeamViewer Android QuickSupport és Host alkalmazás segítségével biztonságosan kapcsolódhat az Android 7.1.1 és újabb rendszert futtató Motorola eszközökhöz, valamint vezérelheti azokat.

 

Android alkalmazás felújítása

Élvezze a munkavégzést a naprakész TeamViewer for Remote Control Androidos alkalmazással, mellyel elkerülhető a szükségtelen navigáció, zökkenőmentes élményt biztosít és javítja sebességét.

Találja meg az eszközöket és kapcsolódjon hozzájuk egyszerűbben a még használhatóbb Számítógépek és kapcsolatok funkcióval, keresse meg intuitívan a szükséges beállításokat a vadonatúj, modern kialakítással.

 

Intuitív fájlátvitel

Optimalizálja munkafolyamatát, takarítsa meg az eszközök közötti biztonságos fájlátvitel létrehozásának és fenntartásának idejét. Egyértelműen látható, hogy mely fájlok mely eszközre kerülnek, a folyamat pedig követhető.

Az átdolgozott felhasználói felületen a közelmúltban használt mappák elérésével gyorsan megtalálhatók a szükséges fájlok, több fájlból álló csomagok átviteli sorba állíthatók, és követhetők az adatátviteli folyamatok.

 

Alapvető eszközkezelés

Végezze hatékonyabban a kritikus karbantartási vagy frissítési feladatokat. Találja meg gyorsabban a feladat követelményeit kielégítő eszközt, és indítsa el rajta a műveletet anélkül, hogy időt pazarolna a felügyelt eszközökre való egyenkénti bejelentkezéssel.

Végezze hatékonyabban a kritikus karbantartási vagy frissítési feladatokat. Találja meg gyorsabban a feladat követelményeit kielégítő eszközt, és indítsa el rajta a műveletet anélkül, hogy időt pazarolna a felügyelt eszközökre való egyenkénti bejelentkezéssel.

 

Automatizált szolgáltatási eset hozzárendelés

Takarítson meg időt: ossza ki a szolgáltatás-kérelmeket a csapaton belül, hogy a megfelelő személy késedelem nélkül dolgozni kezdhessen a fontos feladatokon.

Definiálja előre az adott szolgáltatási eset felelősét az egyedi modulokban. Az egyedi modulokból érkező új szolgáltatás-kérelmeket a rendszer ezután automatikusan hozzárendeli a kijelölt felelősökhöz.

 

Legutóbbi kapcsolatok

A legutóbbi eszközökkel gyorsan újra összekapcsolódhat anélkül, hogy keresnie kellene azokat.

A Számítógépek és kapcsolatok lista tetején található Legutóbbi kapcsolatok csoport segítségével távvezérléshez, fájlátvitelhez vagy online értekezlethez szükséges kapcsolódást kezdeményezhet.

 

Kibővített távoli eszköz kezelőfelület

Spóroljon még több időt azzal, hogy a távkapcsolat során lekéri a szükséges információkat az eszközről. Gyorsan azonosíthat bármilyen potenciális problémát, és rátérhet a megoldására.

Tekintsen meg olyan információkat, mint például a működési idő, a sorozatszám, a merevlemez állapota, az akkumulátor töltöttsége (és hogy éppen tápforrásról töltődik-e), valamint a BIOS verziószáma és kora.

 

Hardveres gyorsítás

Hozzon ki nagyobb sebességet a hardverből. Gyorsítsa fel a TeamViewer távoli vezérlési teljesítményét, miközben csökkenti a CPU terhelését.

Használja a grafikus kártyát (GPU) a távoli eszköz asztalképének átméretezésére, ha eltér a képernyőfelbontás gépe monitoráétól.

 

Továbbfejlesztett távoli nyomtatás

A távoli dokumentumok egyszerű kinyomtatása helyben, minden eddiginél jobb minőségben. Takarítson meg időt és kerülje el a félreértéseket, kiküszöbölve, hogy a kinyomtatásához a dokumentum újabb változatát létre kell hozni.

Tegye lehetővé a távoli nyomtatást HP nyomtatókkal, macOS rendszerben, színesben, valamint az átfogóan jobb felhasználói élményért.

 

Azonnali bejelentkezés

Élvezze a TeamViewer-fiókba történő problémamentes bejelentkezés élményét, hogy a felügyelt rengeteg eszköz egyikén, vagy akár egyszerre többön is dolgozhasson.

Azonnali bejelentkezés, még akkor is, ha a Számítógépek és kapcsolatok listája kapcsolatok és eszközök ezreit tartalmazza, köszönhetően a biztonságos gyorsítótárazás előnyeit kihasználó fejlesztéseknek.

 

Kényszerített munkamenet-rögzítés

Teljesítse a szigorú megfelelési irányelveket és biztonsági követelményeket, biztosítva, hogy teljes és folyamatos felvétel kerüljön mentésre minden távoli asztali kapcsolati munkamenetről.

A technikus által kezdeményezett minden egyes távoli vezérlési munkamenet teljes rögzítése a felhasználó általi megállítás vagy leállítás lehetősége nélkül. Az összes felvétel a hálózatra vagy helyi meghajtóra kerül, igény szerint.

 

Javított felhasználói engedély-szabályozás

Gondoskodjon vállalata felhasználói fiókjainak biztonságáról, biztosítva egyidejűleg a felhasználók számára a szükséges rugalmasságot.

Korlátozza a vállalat rendszergazdái számára a profiladatok szerkesztési jogosultságát azzal a lehetőséggel, hogy megadhassák a felhasználóknak a jelszó változtatás engedélyét.

 

https://www.teamviewer.com/hu/latest-version/

Top