Prianto - Netsparker együttműködés

2020.11.23

A Netsparker webbiztonsági és sérülékenységmenedzsment vezető technológiai gyártója együttmőködést írt alá az értéknövelt szoftver-disztribútor Prianto CEE-vel

Az együttműködés az automatizált webalkalmazások és websérülékenység biztonsági szoftvereinek terjesztését és képviseletét teszi lehetővé Közép- és Kelet-Európában a Prianto CEE számára. 

A Netsparkerről

A Netsparker egy teljesen integrált, méretezhető, többfelhasználós webbiztonsági megoldás, beépített munkafolyamatokkal és jelentési eszközökkel.

A Netsparker az iparág vezető webalkalmazás-biztonsági megoldásává nőtte ki magát. Lehetővé teszi a csapatok számára, hogy integrálódjanak a CI / CD-hez és más rendszerekhez az SDLC és a DevOps környezetben. Mindemellett  testreszabhatóvá teszi a munkafolyamatokat, melyek során a sebezhetőség-felmérés, az osztályozás és az ellenőrzési folyamatok is automatizáltak. A Netsparker vezető gyártó a websérülékenység-menedzsment piacon, és olyan terméket szállít, amely egyesíti a sebezhetőség észlelését, értékelését és kezelését. Elismert és megbízható nemzetközi vállalatként csúcstechnológiákat és szolgáltatásokat nyújt a különböző iparági szektorok ügyfeleinek.

 


Harmadik felek értékelése alapján a Netsparker technológiája teljesít a legjobban a biztonsági rések felderítésében és pontosságában. A világ több vezető és elismert vállalkozása, például a Samsung, a NASA, a Microsoft és a Siemens is a Netsparkert segíségével biztosítja webalkalmazásai, webszolgáltatásai és a webes API-k biztonságát.


 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, demót szeretne a Netsparker megoldásaival kapcsolatban, keressen minket, a Prianto-t telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

Amennyiben szeretné naprakészen tartani ismereteit az elérhető legújabb technológiák, megoldások terén, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

 

Top