Prianto webinar: Bankok és pénzintézetek védelme újgenerációs biometrikus azonosítással

2021.02.17

Érintésmentes tenyérvéna azonosítás, ahol a kezünk a kulcs

 

Regisztráljon: Webinar Extra március 18-án 11.00-12.00!

 

Regisztráljon most

Előadó

Takács Norbert

Kereskedelmi igazgató, BioSec Group Kft.

A BioSec Group Kft értékesítési igazgatója több mint tíz éves informatikai és három éves biztonsági tapasztalattal rendelkezik. A csatornák fejlesztéséért és a tenyérvénás technológiák evangelizálásáért felel az EMEIA régióban. Partnereit és a végfelhasználókat egyaránt segíti a technológia jelentőségének megértésében, valamint a BioSec megoldások felhasználási területeinek megismerésében.

 

Témák

  • Fizikai beléptetés: főépületek dolgozói beléptetése, fiókon belüli dolgozói beléptetés, VIP ügyfelek tárgyalóba való beléptetése
  • Munkaállomásokra (desktop, notebook) Windows Login beléptetése – hosszú, bonyolult jelszavak, token kártya kiváltása csak vénás beléptetéssel (1-2 hetente előírt jelszócsere teljes megszűntetése)
  • Home office, remote workplace, távoli munkavégzés támogatása, akár Identity Management megoldás integrációjával
  • Kiemelt adminisztrátorok két faktoros authentikációjának megoldása (jelszó+token helyett véna vagy véna+token, vagy véna+jelszó)
  • PCIDSS zónák védelme vénával (MNB előírás a két faktoros authentikáció az ilyen zónákra)
  • SWIFT rendszer védelme vénás (két faktoros) authentikációval (MNB előírás)
  • Bármely, 3-as szintű MNB általi besorolásnál komolyabb informatikai rendszer védelme vénás authentikációval
  • Szervertermek, szerverek, rackek védelme
  • Tárgyalók, titokszobák, irattárak védelme
  • Széfszolgáltatással való integráció

Tudjon meg többet, csatlakozzon webinarunkhoz március 18-án 11 órakor!

Regisztrálok

 

A BioSec Kft

A BioSec Group Kft. innovatív biometrikus biztonságtechnikai megoldások fejlesztésével foglalkozik. A BioSec egy évtizede fejleszt tenyérvéna-mintázat alapú megoldásokat, kimagasló tudást és szakértelmet biztosítva ügyfelei számára. A BioSec egyedi megoldásokat biztosít a biometrikus tömeges azonosítás, fizikai- és IT biztonság területén, magas biztonságú, egyszerűen használható és kényelmes megoldásokat nyújtva az élet valamennyi területén. Mindemellett, a BioSec a Fujitsu kizárólagos OEM beszállítója az EMEIA térségben a fizikai- és logikai beléptetési, valamint tenyérvéna-mintázat alapú biometrikus middleware megoldások területén. 

 

Mi az a biometria és a tenyérvéna-mintázat alapú azonosítás?

A biometrikus azonosítás egy olyan eljárás, amely egy személy egyedi fizikai tulajdonságait méri és ez alapján azonosítja be az illetőt. Esetünkben, a “vénaszkennerben” található szenzor maximum 5 000 000 referenciaponton méri a tenyér felszíne alatt található vénastruktúrát személyazonosítás céljából. Más biometrikus technológiákkal ellentétben, melyek felületi információkat használnak, a tenyérvéna-mintázat egy belső ismérv, amely szabad szemmel nem látható, ezáltal nem másolható, nem reprodukálható és nem tulajdonítható el, továbbá titkos adatgyűjtésre sem alkalmas.

 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, demót szeretne a BioSec megoldásaival kapcsolatban, keressen minket, a Prianto-t telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

Amennyiben szeretné naprakészen tartani ismereteit az elérhető legújabb technológiák, megoldások terén, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

 

Top