Sharepoint migráció, adminisztráció, irányítás és biztonság

2020.03.08

Segítünk egy átfogó stratégia kidolgozásában és az Ön számára megfelelő migráció kidolgozásában...

Read this article in English: Sharepoint migration, administration, governance and security

Segítünk egy átfogó stratégia kidolgozásában és az Ön számára megfelelő migráció kidolgozásában - függetlenül attól, hogy csoportmunka környezete mennyire összetett.
A Quest Metalogix megoldásai támogatják SharePointtal kapcsolatos elképzeléseinek megvalósítását.
A migráció a természetéből adódóan összetett feladat és az üzleti célok, az üzleti folytonosság, a hatékonyság és a biztonság szempontjából elengedhetetlen, hogy megfelelően végezzük el. Megfelelő tervezéssel és eszközökkel SharePoint elképzelései valóra válhatnak.
A Quest készen áll arra, hogy segítsen a SharePoint migrációs projekt minden szakaszában:

A migráció előtti elemzés és tervezés

A Quest® Metalogix® Expert egy ingyenes migrációs eszköz, amely betekintést nyújt Önnek a SharePoint migrációs projektterv létrehozásába, optimalizálja a tartalom migrációját, a tárolási stratégiát és még sok egyebet.

A migráció előtti tisztítás és a migráció utáni adminisztráció és irányítás

A Quest Metalogix ControlPoint segít megérteni, kezelni, biztosítani, automatizálni és irányítani a teljes SharePoint-környezetet, függetlenül attól, hogy lokális, felhő alapú vagy hibrid SharePoint-telepítésről van szó.

Gyors és átfogó migráció

A Quest Metalogix Content Matrix one-hop és high-fidelity SharePoint migrációt biztosít nulla állásidővel és korlátlan webhely- és tartalommozgással. Vállalati funkcióit úgy tervezték, hogy csökkentsék a komplexitást és segítséget nyújtsanak a SharePoint-migrációs szcenáriók ütemezésének betartásában, az alapvető könyvtárak, helyek és gazdaságok áttelepítésétől az összetettebb forgatókönyvekig, például az átszervezés és a metaadatok gazdagításáig és átalakításához.


További információkért kérjük, töltse le e-könyvünket a SharePoint migráció tervezéséről.

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, POC-t, demót szeretne, keressen minket telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

 

Top