Tekintse meg webcastunkat: Hogyan alkalmazható a gépi tanulás a hálózaton belüli rosszindulatú tevékenységek felismerésére?

A nulladik napi támadások felfedezése szabályalapú eszközökkel valószínűtlen, mivel ezek a hagyományos megoldások az ismert mintákat és támadási módszereket veszik alapul, így az új technikát használó támadások észrevétlenek maradnak.
Amennyiben az új támadási mód sikeres, a támadó képes lesz:

•    Bizalmas adatokat és szellemi tulajdont eltulajdonítani
•    Túszul ejteni az infrastruktúrát

Szerencsére van mód a privilegizált erőforrások védelmére, melyben a gépi tanulás és a felhasználói magatartás elemzés (UBA) segíthet. Így az új támadási módozatok is felderíthetővé válnak, mivel ez a megoldás a már korábban felismert minták és szabályok helyett a felhasználók viselkedésére fókuszál.

Tekintse meg webcastunkat, és megtudhatja, hogy a One Identity Safeguard megoldások miképp használják ki a gépi tanulás előnyeit, illetve a privilegizált hozzáférések valós idejű elemzésének eredményeit.

Ebben a webes közvetítésben az alábbiakról hall majd:

•    Alapvető tudnivalók a viselkedéselemző technológiáról Alapvető tudnivalók a felhasználói magatartás elemző (User Behavior Analytics) technológiáról

•    One Identity Safeguard for Privileged Sessions (SPS): munkamenet-rögzítési és -ellenőrzési funkciók a visszaélések megelőzésére és a kriminalisztikai vizsgálatok felgyorsítására

•    One Identity Safeguard for Privileged Analytics (SPA): integrálja az SPS-ből származó adatokat és létrehozza a felhasználói viselkedés-alapprofilját. A kiemelt felhasználók tevékenységét figyelemmel kíséri és valós időben összehasonlítja a felhasználói profilokkal az anomáliák felismerése érdekében. Amikor az SPA szokatlan tevékenységet észlel, a viselkedéshez kockázati pontszámot rendel, majd  ezt az információt elküldi az SPS központi vizualizációs felületére, és ha szükséges riasztást küld, például amikor a kockázati pontszám túllép egy bizonyos küszöböt.

 

Tekintse meg a webcastot!

 

What can we do for you?

If you have any questions, we are available to you by phone or email. We would be happy to provide you with a detailed solution overview and actively support you in your customer projects.

We are looking forward to your contact.

Click here for Business and Technology updates

Top