Szolgáltatások viszonteladók számára

Szoftverdisztribúció

A Prianto GmbH megbízható partner a vállalati szoftverdisztribúció terén.

Az ITK-viszonteladókat és rendszerházakat összekötjük a jövőbe mutató technológiákkal és megoldásokkal, hogy közösen új piacokra léphessünk be.

Megoldások áttekintése

MSP támogatás

Kompetens támogatás a jövő felhőszolgáltatásainak minden területén.

Az intelligens licencmodellek, ajánlatkezelés, műszaki támogatás és tréningek, valamint a figyelmes marketing-megoldások révén velünk a jövőbe mutató Software-as-a-Service projekteket köthet, amiben támogatjuk Önt. 

Tudj meg többet

Tréningek

Sajátítsa el segítségünkkel a szükséges szaktudást, mellyel ügyfeleit kompetens módon ki tudja szolgálni és tanácsokkal ellátni.

Az IT-világ folyamatos változásban van. Ezért minden munkatárs és minden dinamikus vállalat számára elengedhetetlenül fontos az életen át tartó tanulás. Partnereinknek egyszerű továbbképzési lehetőségeket biztosítunk a vállalati szoftvermegoldások terén.

A Prianto tréningelési modellje három területre tagolható:

Tréning és Rendezvény

Kompakt prezentációk és workshopok keretén belül bevezetjük a technológiailag fejlett megoldások rejtelmeibe. Ennek során a különböző kerettevékenységek és esti rendezvények során értékes kapcsolatokat köthet. Végezetül az elsajátított tudást személyes beszélgetések és webináriumok keretén belül, vagy a Prianto Akadémián mélyítheti el

Hírek

Webcasts 

Az online felületen akár 30-60 percen belül betekintést nyerhet az érdekes megoldásokba, melyek előrelendíthetik vállalkozását. A külső és belső értékesítési és műszaki tanácsadók bemutatják a szoftverek alapfunkcióit, és megválaszolják az értékesítési modellekre és üzleti lehetőségekre vonatkozó kérdéseit. 

Webcasts

Értékesítési támogatás

Bizonyos oktatóprogramok gyártói tanúsítványt is tartalmaznak, melyek elősegítik a résztvevők szakmai perspektíváit és a vállalatuk sikerességét.

 

  • Marketinganyagok rendelkezésre bocsájtása
  • Tanácsadás értékesítési stratégiákhoz
  • Támogatás projektüzletek során
  • Cross-Selling ötletek és eszközök
  • Megújítás Menedzsment
  • Vezető értékesítők utóképesítése
  • Külső input az új ügyfelek megszerzéséhez

 

Tudj meg többet

    Top