A Prianto az év első offline üzleti ITB konferenciáján mutatta be legújabb IT biztonsági megoldásait

2021.06.07

Az IT Business szervezésében május végén került megrendezésre az ITECEX 2021 konferencia, melyen a Prianto GmbH is részt vett, és Urzica Olivér előadásában, illetve kerekasztalbeszélgetés során mutatta be többek között a Quest és a One Identity IT biztonsági megoldásait a vállalati, intézményi informatikai szervezetek irányítói, a CIO-k, CISO-k, a fejlesztés, az innováció vezetői és a többi informatikai felső vezetők részére.

  • Addig nyújtózkodjunk-e, ameddig a felhőtakaró ér, vagy inkább becsüljük meg, amink van a magunk infrastruktúrájában?
  • Ki képes tényleg megvédeni a digitális vagyonunkat? Mennyire vannak biztonságban a dolgaink ott, ahova nincs bejárásunk? Mikor lesz az, hogy ha megtámadnak, elláthatjuk a baját a támadóknak?
  • Hol vannak a digitalizáció határai, ha egyáltalán vannak? Eleje biztosan van, de vajon van-e vége a digitalizációnak, vagy valami olyasmiről van itt szó, ami örök lényege a mi jövőnknek? Mikor csináljuk jól, és mikor tévedünk, amikor digitalizálunk?

 

Ezekre a kérdésekre is kereste a válaszokat az év első offline üzleti ITB konferencia május 27-28-án, Zalakaroson, melynek során 28 előadás hangzott el, 6 kerekasztalbeszélgetés zajlott le és 9 kiállító mutatta be szolgáltatásait, termékeit, megoldásait a meghívott IT vezetőknek

A konferenciáján a szakmai előadások és a networking volt a főszerepben.

Urald a jövőt! – Védelem innen és határon túl

címmel tartott előadásában Urzica Olivér azt vizsgálta, vajon kellő figyelmet és erőforrást szentelünk digitális birodalmunk és adatvagyonunk védelmére.

 

A mai világban a támadások megállítása már nem lehetséges a kapuknál (tűzfal), ahogy már a trójaiaknak sem sikerült az ókorban. Azonban az egyre kifinomultabb és változatosabb technológiák továbbra is alapvetően a felhasználók megtévesztésére építenek, így a fókusz a falak megerősítése helyett a belső védelem, a tudatos felhasználói magatartás, és talán ami a legfontosabb, a belső hírszerzés, a saját információk alapos és széleskörű ismerete kerül előtértbe. Napjainkban ez a “saját rendőrség”, illetve a “hírszerzés” figyelmének fokozása révén valósítható meg, azaz a falon belül történő események és szereplőik alapos megfigyelése, elemzése az események előrejelzésével. A felhasználók adatainak és jogosultságainak pontos adminisztrálása (identitás- és jogosultságkezelés, IDM és kiemelt felhasználók menedszmentje, PAM), az adminok felügyelete, auditja, tevékenységek pontos lekövetése… Ki? Mit? Mikor? Hol? Milyen? módosítást eszközölt lesz az ÚJ BÁSTYA.
 

Tekintsd meg előadásunkat, hogy megmutassuk a jövőt a Quest Software és One Identity innovatív szemüvegén keresztül, melyek segítségedre lesznek, hogy az informatikai rendszereid biztonságban legyenek és optimálisan működjenek!

Letölthető prezentáció

A rendezvényről készült összefoglaló videóból az is kiderül, hogy az előadók és a résztvevők mit vittek haza magukkal a konferenciáról.

 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, demót szeretne IT biztonsági megoldásainkkal kapcsolatban, keressen minket, a Prianto-t telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

Amennyiben szeretné naprakészen tartani ismereteit az elérhető legújabb technológiák, megoldások terén, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Top