Szolgáltatások viszonteladók számára

Szoftverdisztribúció

A Prianto GmbH megbízható partner a vállalati szoftverdisztribúció terén.

Az ITK-viszonteladókat és rendszerházakat összekötjük a jövőbe mutató technológiákkal és megoldásokkal, hogy közösen új piacokra léphessünk be.

Kiemelt szoftvergyártó partnereink: One Identity, Quest, Flexera, Nitro, Smartbear, SolarWinds, Stormagic, Teamviewer, Unitrends, Veriato, Macrium

Megoldások áttekintése

Értékesítéstámogatás

Bizonyos oktatóprogramok gyártói tanúsítványt is tartalmaznak, melyek elősegítik a résztvevők szakmai perspektíváit és a vállalatuk sikerességét.

 

 • Marketinganyagok rendelkezésre bocsájtása
 • Tanácsadás értékesítési stratégiákhoz
 • Támogatás projektüzletek során
 • Cross-Selling ötletek és eszközök
 • Megújításmenedzsment
 • Vezető értékesítők utóképesítése
 • Külső input az új ügyfelek megszerzéséhez

 

Tudj meg többet

  MSP támogatás

  Kompetens támogatás a jövő felhőszolgáltatásainak minden területén.

  Az intelligens licencmodellek, ajánlatkezelés, műszaki támogatás és tréningek, valamint a figyelmes marketing-megoldások révén velünk a jövőbe mutató Software-as-a-Service projekteket köthet, amiben támogatjuk Önt. 

  Tudj meg többet

  Tréningek

  Sajátítsa el segítségünkkel a szükséges szaktudást, mellyel ügyfeleit kompetens módon ki tudja szolgálni és tanácsokkal ellátni.

  Az IT-világ folyamatos változásban van. Ezért minden munkatárs és minden dinamikus vállalat számára elengedhetetlenül fontos az életen át tartó tanulás. Partnereinknek egyszerű továbbképzési lehetőségeket biztosítunk a vállalati szoftvermegoldások terén.

  A Prianto tréningelési modellje három területre tagolható:

  Tréning és Rendezvény

  Kompakt prezentációk és workshopok keretén belül bevezetjük a technológiailag fejlett megoldások rejtelmeibe. Ennek során a különböző kerettevékenységek és esti rendezvények során értékes kapcsolatokat köthet. Végezetül az elsajátított tudást személyes beszélgetések és webináriumok keretén belül, vagy a Prianto Akadémián mélyítheti el

  Hírek

  Webcasts 

  Az online felületen akár 30-60 percen belül betekintést nyerhet az érdekes megoldásokba, melyek előrelendíthetik vállalkozását. A külső és belső értékesítési és műszaki tanácsadók bemutatják a szoftverek alapfunkcióit, és megválaszolják az értékesítési modellekre és üzleti lehetőségekre vonatkozó kérdéseit. 

  Webcasts

  Integráció

  A Prianto szakértői csapata helyszíni támogatást nyújt a Prianto által forgalmazott termékek tervezésében-bemutatójában, telepítésében és testreszabásában. Az egyszerű telepítéstől kezdve a komplex projektekig teljes körű szolgáltatást nyújtunk (gyártói vagy partneri támogatással a háttérben), hogy biztosítsuk a zökkenőmentes üzembe helyezést a kezdeti projekt felméréstől az integráció utáni terméktámogatásig terjedő munkafolyamat során.

  Tudj meg többet

  Top