Elektronikus aláírás: gyorsabb és biztonságosabb!

2020.03.30

Ingyenes, korlátlan e-aláírás Nitro megoldásával

Napjainkban a távoli munkavégzés égető kérdés a szervezetek számára szerte a világon, a cégeknek minden eddiginél nagyobb szüksége van az együttműködést hatékonyabbá tevő, modern munkavégzést támogató technológiákra.

A Nitro Productivity Suite ingyenes, korlátlan számú e-aláírást biztosít, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy leküzdjék a távmunka miatt gyakran jelentkező, dokumentkezelés okozta kihívásokat.

A Nitro eSigning megoldása által biztosított korlátlan számú e-aláírás elérhető bármilyen eszközről, bárhol, bármikor.

Függetlenül attól, hogy milyen iparágban vagy részlegen dolgozik, a dokumentumok elektronikus ellenjegyzésére, aláírására most nagy valószínűséggel szükség lesz.

A dokumentum aláírása, szkennelése és visszaküldése, nyomtatása helyett a Nitro lehetővé teszi ezek digitális aláírását és visszaküldését - legyen szó megrendelésekről, költségjelentésekről, levelekről, szerződésekről stb.

A Nitro Productivity Suite segítségével egyszerűsítheti a belső folyamatokat, miközben javítja az egymástől távol dolgozó  munkatársak közötti együttműködést.

 

A digitális aláírás előnyei

 

Csökkenti a költségeket

Szabaduljon meg a nyomtatás, a papír, posta és az iratok drága költségeitől! Váltsa fel az elavult papír alapú folyamatokat hatékonyabb, digitális munkafolyamatokkal!

 

Csökkenti a kockázatot

Mivel az elektronikus aláírások jogilag kötelező érvényűek, növeli a biztonságot, segíti az elektronikus dokumentumok nyomon követhetőségét.

 

Időt takarít meg

Csökkenti a dokumentumok aláíratásához szükséges időt a folyamatok digitalizálásával, és átláthatóvá, egyszerűvé teszi a a folyamat nyomon követését az aláírásgyűjtés minden szakaszában.

 

Minimalizálja a hibalehetőségeket

A manuális teednők kiiktatásával korszerűsítheti a munkafolyamatait és csökkenti az emberi hibák kockázatát.

 

Irodai teret takarít meg

Kevesebb helyet igényelnek az iratszekrények, egyéb tárolók, nyomtatók, ha csökkenti a nyomtatott irat-kezelést!

 

Javítja a kapcsolatok minőségét

A gyorsabb és modernebb munkavégzéssel az ügyfelek, az alkalmazottak és a beszállítók is élveztehik a hatékonyság előnyeit a teljes folyamat során.

 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, POC-t, demót szeretne, keressen minket telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

 

Top