Érintésmentes tenyérvéna azonosítás, ahol a kezünk a kulcs

2020.09.29

A SEAWING SIS rendszere kiegészült az egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb hazai biometrikus technológiával

A BioSec Group Kft. innovatív biometrikus biztonságtechnikai megoldások fejlesztésével foglalkozik. A BioSec egy évtizede fejleszt tenyérvéna-mintázat alapú megoldásokat, kimagasló tudást és szakértelmet biztosítva ügyfelei számára. A BioSec egyedi megoldásokat biztosít a biometrikus tömeges azonosítás, fizikai- és IT biztonság területén, magas biztonságú, egyszerűen használható és kényelmes megoldásokat nyújtva az élet valamennyi területén. Mindemellett, a BioSec a Fujitsu kizárólagos OEM beszállítója az EMEIA térségben a fizikai- és logikai beléptetési, valamint tenyérvéna-mintázat alapú biometrikus middleware megoldások területén. 

 

Mi az a biometria és a tenyérvéna-mintázat alapú azonosítás?

A biometrikus azonosítás egy olyan eljárás, amely egy személy egyedi fizikai tulajdonságait méri és ez alapján azonosítja be az illetőt. Esetünkben, a “vénaszkennerben” található szenzor maximum 5 000 000 referenciaponton méri a tenyér felszíne alatt található vénastruktúrát személyazonosítás céljából. Más biometrikus technológiákkal ellentétben, melyek felületi információkat használnak, a tenyérvéna-mintázat egy belső ismérv, amely szabad szemmel nem látható, ezáltal nem másolható, nem reprodukálható és nem tulajdonítható el, továbbá titkos adatgyűjtésre sem alkalmas.

 

Melyek az integráció főbb előnyei?

  • Objektumon/rendszeren kívül tarthatja a COVID fertőzés miatt ideiglenesen karanténba helyezett munkavállalókat, emellett érintésmentesen használható.
  • A SEAWING SIS RFID rendszer és a BioSec LifePass megoldás integrálásával a tenyérvéna-mintázat alapú technológia valamennyi előnye elérhető a SEAWING rendszerben.
  • Egyszerűen növelheti meglévő rendszere biztonsági szintjét, anélkül, hogy azt le kellene cserélnie.
  • A BioSec tenyérvéna-mintázat alapú megoldása és a SEAWING rendszer kombinálásával még magasabb biztonsági szint érhető el, amely egyszerű használattal és kényelemmel párosul.
  • A rendszer egyszerűen kiegészíthető, a home office/remote workplace munkát elősegítő BLogin megoldással, amely a munkahelyen kívüli, biztonságos eszközhozzáférést segíti elő, az illetéktelen hozzáférést pedig akár teljes mértékben ki is zárja!

További információ itt.

BIOSEC-SEAWING Promóció

A promócióban minden olyan ügyfelünk vehet részt, aki 2020.12.31-ig megrendeli meglévő vagy leendő SEAWING rendszeréhez kompatibilis LifePass tenyérvéna-mintázat alapú megoldást, illetve a szükséges SEAWING szoftverlicenszeket, illetve adott esetben upgradeket.

 

A promóció részletei:

  • További 1 év kiterjesztett garancia (összesen 2 év) a december 31-ig megrendelt vénaszenzoros rendszerelemekre 25 olvasó egységig, 25 olvasó egység felett további 2 év garancia (összesen 3 év)
  • 1 év ingyenes P1S support szolgáltatás a december 31-ig megrendelt rendszerekre
  • A legnagyobb üzleti lehetőséget realizáló partner kereskedőjének 4 VIP jegyet biztosítunk a Groupama Arénában rendezett, látogatható, NBI-es futballmeccsre (a kormányzati és MLSZ COVID előírásokat figyelembe véve)
  • A legtöbb üzleti lehetőséget realizáló partner kereskedőjének is 4 VIP jegyet biztosítunk a Groupama Arénában rendezett, látogatható, NBI-es futballmeccsre (a kormányzati és MLSZ COVID előírásokat figyelembe véve)

 

További technológiai információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Top