Prianto CEE webinar: Mi következik a SIEM után?

2021.02.15

Prianto Announcement:

 

Automatikus válaszadás biztonsági incidensekre SOAR platform segítségével

Naprakész tudás 30 perc alatt

Ingyenes webinár magyar nyelven február 24-én 11 órakor

 

Regisztrálok most

 

Előadó

Donner Krisztián
Pre-Sales Manager, Prianto

A Széchenyi István Egyetem Informatikai Tanszékén 1997-ben szerzett diplomát, majd 10 éven át nagyvállalati informatikai infrastruktúrával kapcsolatos projektek, fizikai és IP-hálózatok, hibrid infrastruktúra-integrációk, Windows környezetek tervezésével és üzemeltetésével foglalkozott. Ezután a Hewlett Packard kötelékében töltött el egy újabb évtizednyi időszakot, Service Level Reporting és Menedzsment, illetve Üzleti Intelligencia megoldások területén. Több évnyi szakmai és iparági tudását kamatoztatva segít a Prianto partnereinek a megfelelő megoldások kiválasztásában; konzultációk, prezentációk keretein belül megismertetni az egyedi, innovatív technológiákat.

Agenda

  • A DFLabs-ról pár szóban
  • SecOps kihívások
  • De mikor kell a SOAR?
  • SOAR és az Ember
  • Üzemeltetési folyamatok fejlesztése
  • A SOAR bevezetésének öt lépése


DFLabs

A DFLabs IncMan SOAR (Security Orchestration Automation & Response) platform lehetővé teszi a biztonsági incidesek bekövetkeztekor az automatizált válaszadást, mellyel drasztikusan csökkenthető a kibertámadások elhárításához szükséges idő, így minimalizálva ezek következményeit. Security csapatok, biztosági központok, szolgáltatók számára elngedhetetlen eszköz a modern informatikai infrastruktúrák biztonságos üzemeltetéséhez.

Letöltöm ezt: A-to-Z Guide to SOAR

 

Regisztrálok

 

Segíthetünk?

Ha kérdése van, vagy ajánlatot, demót szeretne a BioSec megoldásaival kapcsolatban, keressen minket, a Prianto-t telefonon vagy emailen! Örömmel várjuk megkeresését!

Amennyiben szeretné naprakészen tartani ismereteit az elérhető legújabb technológiák, megoldások terén, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Top